Winkeltje

Binnen de Konijnenherberg vinden wij het belangrijk om goede voorlichting te geven. Naast informatie is het aanbieden van konijn specifieke producten dus ook één van onze pijlers.
Bij de Konijnenherberg kunt u daarom terecht voor diverse producten. Denk aan voer (zoals Sience Selective, vers Duits kruidenhooi, groot assortiment gedroogde kruiden en veel verantwoorde konijnensnacks), bodembedekking (vlas en stro), een ruim assortiment in (knaag)speelgoed en schuilhuisjes, toiletten, geschikte hooiruiven, transportmandjes maar ook bijvoorbeeld producten om het plezier mét uw konijn te vergroten zoals kaarten om de konijnen trucjes te leren. Ook op het gebied van trimbenodigdheden hebben wij een mooi assortiment voor starters.

Natuurlijk krijgt u kundig advies wanneer u deze spullen aan wil schaffen en hebben wij enkel spullen in huis die ook écht geschikt en aanbevolen zijn voor konijnen!

De Konijnenherberg ontvangt geen subsidie voor de opvang van konijnen. Al het werk gebeurt op vrijwillige basis. Wij zijn altijd blij met een donatie. Ons rekeningnummer is NL04INGB0007403182 op naam van de Konijnenherberg. KvK 66549671