Winkeltje

Binnen de Konijnenherberg vinden wij het belangrijk om goede voorlichting te geven. Naast informatie is het aanbieden van konijn specifieke producten dus ook één van onze pijlers.
Bij de Konijnenherberg kunt u daarom terecht voor diverse producten.

Denk aan voer (zoals Sience Selective, vers Duits kruidenhooi, groot assortiment gedroogde kruiden en veel verantwoorde konijnensnacks, bodembedekking (vlas en stro), een ruim assortiment in (knaag)speelgoed en schuilhuisjes, toiletten, geschikte hooiruiven, transportmandjes maar ook bijvoorbeeld producten om het plezier mét uw konijn te vergroten zoals kaarten om de konijnen trucjes te leren of spelletjes die je met ze kunt spelen.

Daarnaast verkopen wij de kunststof hokken van Ferplast, zowel de Grand lodge 120 als de hele fijne schuilhuisjes van dit merk! Tevens verkopen we puppyrennen en accessoires. Meer info hierover en de prijzen vindt u op de pagina belangrijke info>huisvesting

Natuurlijk krijgt u kundig advies wanneer u deze spullen aan wil schaffen en hebben wij enkel spullen in huis die ook écht geschikt en aanbevolen zijn voor konijnen!

Overlay

Overlay

Overlay

Overlay

Overlay

Overlay

Overlay

Overlay

De Konijnenherberg ontvangt geen subsidie voor de opvang van konijnen. Al het werk gebeurt op vrijwillige basis. Wij zijn altijd blij met een donatie. Ons rekeningnummer is NL04INGB0007403182 op naam van de Konijnenherberg. KvK 66549671