Sponsors

Dank aan onze sponsors! Zowel structurele sponsoring als eenmalige donaties ontvingen we van deze bedrijven

Dierenkliniek 't Spoor in Oisterwijk

Dierenkliniek 't Spoor, Joannes Lenartzstraat 29, 5061 HP Oisterwijk

Onze belangrijkste sponsor: Dierenkliniek 't Spoor in Oisterwijk. Zonder hun hulp is het voor ons niet mogelijk om de konijnen allemaal te voorzien van medische zorg, kunnen we niet castreren en niet vaccineren en bovenal: kun je als baasje niet terecht voor een volledig APK-konijn voor een zo laag mogelijk kostenplaatje!

Harm, Monique, Daniëlle, Joyce en Kelly: Bedankt voor jullie steun!

 

Supreme Petfoods

Bedankt Supreme Petfoods voor het sponsoren van voer voor de konijnen in de opvang. Wij voeren in de opvang Science Selective omdat dit in onze ogen het beste voer is voor konijnen. Wij krijgen niet al ons voer gesponsord maar als je hier konijnen adoptert kun je ons helpen door Sience selective te blijven geven en hiervan je kassabonnetje in te sturen.

Een complete, evenwichtige voeding voor konijnen.

  • Voorkomt selectief eten – een algemeen voorkomend probleem bij veel konijnen
  • Complete en evenwichtige voeding
  • Speciaal ontwikkeld voor actieve volwassen konijnen (>4 maanden) van elk ras, incl. dwergkonijnen
  • Verbetert de spijsvertering en bevordert de gebitsslijtage door een optimaal vezelgehalte
  • Hoog vezelgehalte – 25%, met Luzerne (bekend om zijn hoge kwaliteit vezels en eiwitten)
  • Bevat lijnzaad – een uitstekende bron van Omega 3 & 6 voor een gezonde huid en vacht
  • Zonder toegevoegde suikers om overgewicht te voorkomen
  • Hoge kwaliteit voeding voor tevreden konijnen

 

Huisdier Topics

Groot aanbod van geschikte konijnenhokken en -rennen. Bij adoptie van konijnen bij ons krijg je een mooie korting! Huisdiertopics verwijst op haar website naar de Konijnenherberg en hoopt zo mensen bewust te maken van het feit dat er veel konijnen een nieuw huisje zoeken. Ook hebben zij aandacht voor de noodzaak van een ren aan het hok.

Ook krijgen wij regelmatig een mooie donatie in de vorm van goederen, waarmee we onze konijnen kunnen verwennen met bijvoorbeeld speelgoed, iets wat we ons anders niet kunnen veroorloven!

CVB ecologistics

CVB Ecologistics is een groot Tilburgs recyclingsbedrijf dat niet alleen de Tilburgse Voetbalclub Willem II sponsort, maar ook onze Konijnenherberg. CVB sponsort ons met een maandelijkse donatie en denkt zo niet alleen aan het milieu, maar ook aan de konijnen!

 

Van Hueck

Van Hueck gaf ons een mooie gelddonatie waarvan wij alle schuilhuisjes hebben kunnen vernieuwen

Wit Way

Sponsorde ons een fijne grote kruiwagen, waardoor we nu niet met één, maar met twee kruiwagens aan de slag kunnen!

Jumper

Jumper Tilburg verkoopt geen konijnen meer, maar stuurt klanten door naar de Konijnenherberg, super! Uiteraard kunt u hier wel terecht voor al uw benodigdheden voor uw konijn(en) en andere dieren. 

Multi's

Vrijwilligster Moniek werkt bij dit bedrijf en mocht voor al onze hokken mooie bordjes maken om op de hokken te bevestigen

dieren
crematorium Memoria

Van dierencrematorium Memoria ontvingen wij een  mooie donatie van ruim 200 euro

Word je ook sponsor?

De Konijnenherberg ontvangt geen subsidie voor de opvang van konijnen. Al het werk gebeurt op vrijwillige basis. Wij zijn altijd blij met een donatie. Ons rekeningnummer is NL04INGB0007403182 op naam van de Konijnenherberg. KvK 66549671

De Konijnenherberg ontvangt geen subsidie voor de opvang van konijnen. Al het werk gebeurt op vrijwillige basis. Wij zijn altijd blij met een donatie. Ons rekeningnummer is NL04INGB0007403182 op naam van de Konijnenherberg. KvK 66549671