Ter adoptie 

De site is momenteel niet up to date wegens enorme drukte in de opvang

rammen (gecastreerd)

Tumtum

Hallo ik ben Tumtum. Ik ben een klein dwerg mannetje van nog geen 2 jaar jong. Mijn baasjes hadden altijd al konijnen en toen hun laatste konijn overleed kregen ze mij cadeau als 'troost'. Maar eigenlijk wilden ze helemaal geen konijn meer, dus dat cadeau pakte niet zo best uit. Daarom zit ik nu in de opvang op zoek naar een nieuw baasje, maar deze keer eentje die óók zorgt dat ik een lief vriendinnetje krijg!

fico

sid

stefano

grégor

GRover

jasper

cornetto

Panel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

voedsters (niet gesteriliseerd)

Klaasje

Dag heren mijn naam is Klaasje. Ik had een vriendje maar deze kwam te overlijden en nu ben ik afwachting van een nieuwe liefde. 

yaya

pluis

voedsters (gesteriliseerd)

pip

aniek

lola

madeira

koppels

(de koppels worden niet uit elkaar gehaald. Ze kunnen wel evt in een groep gekoppeld worden met één of meerdere voedsters)

ola, oreo en coockie

manouk en mayhem

8 jonge hangoren

Dit nestje jonge hangoren bestaat uit 4 rammen en 4 voedsters en hiermee zijn dus 4 koppels te maken

8 jonge hangoren

Dit nestje jonge hangoren bestaat uit 4 rammen en 4 voedsters en hiermee zijn dus 4 koppels te maken

De Konijnenherberg ontvangt geen subsidie voor de opvang van konijnen. Al het werk gebeurt op vrijwillige basis. Wij zijn altijd blij met een donatie. Ons rekeningnummer is NL04INGB0007403182 op naam van de Konijnenherberg. KvK 66549671