Ter adoptie (laatste update: 5-4-'18)

rammen (gecastreerd)

Oxbow

Oxbow is een lieve hangoorman van onbekende leeftijd. Hij is namelijk gedumpt. 

Tumtum

Hallo ik ben Tumtum. Ik ben een klein dwerg mannetje van nog geen 2 jaar jong. Mijn baasjes hadden altijd al konijnen en toen hun laatste konijn overleed kregen ze mij cadeau als 'troost'. Maar eigenlijk wilden ze helemaal geen konijn meer, dus dat cadeau pakte niet zo best uit. Daarom zit ik nu in de opvang op zoek naar een nieuw baasje, maar deze keer eentje die óók zorgt dat ik een lief vriendinnetje krijg!

calippo gereserveerd

optimel gereserveerd

Alpro

flop

plato

fico

sid (tijdelijk niet plaatsbaar)

stefano

danio

grégor

voedsters (niet gesteriliseerd)

Uk

In november kwam ze als een heel klein ukkie de opvang binnen: Uk. Uk was op straat gevonden en een hoopje ellende. Klein, graatmager en een oog volledig dicht met pus. Bij het schoonmaken bleek Uk een gescheurd ooglid en een zweer op haar oog te hebben. Wekenlang is het oog gezalfd en is Uk heerlijk in de watten gelegd. Ze groeide en groeide en kwam goed op gewicht. Echter het oog bleek een zorg. Daarom kreeg uk een ooglidcorrectie waarbij de scheur werd gerepareerd. Hierna herstelde het oog eindelijk goed. 

Uk is klaar voor adoptie. omdat ze is gevonden kennen we haar achtergrond niet. Ze is behoorlijk wantrouwig geworden door het vele zalven van het oog (want 4x per dag pakken is niet erg leuk voor een konijn). Daarnaast blijkt Uk een teddy dwerg te zijn. Een langharig konijn dus dat wekelijks vachtverzorging nodig heeft. teddy's zijn altijd erg vriendelijke konijnen en daarom durven we te zeggen dat je aan Uk een geweldig konijn gaat hebben. Wie wil wat tijd in ons kleintje investeren?

Klaasje

Dag heren mijn naam is Klaasje. Ik had een vriendje maar deze kwam te overlijden en nu ben ik afwachting van een nieuwe liefde. 

yaya

truffel gereserveerd

arla

heeft echt twee oren maar een wilde niet op de foto...

wicky gereserveerd

pluis

voedsters (gesteriliseerd)

pip

aniek

lola

drupje

henny

festini

julie

ingrid

pleun

madeira

koppels

(de koppels worden niet uit elkaar gehaald. Ze kunnen wel evt in een groep gekoppeld worden met één of meerdere voedsters)

Beavis en Brava

Als je op zoek bent naar een lief en enorm koppel dan is dit je kans! Beavis en Brava zijn vader en dochter en houden enorm van aaien. Beavis is een teddy dwerg, hij heeft daardoor wekelijks vachtonderhoud nodig. Bij de Konijnenherberg zijn we gecertificeerd trimmer en we geven je dus een korte cursus om je hierbij op weg te helpen. Daarnaast kun je altijd op ons terugvallen voor hulp bij de vachtverzorging.

Beavis is gecastreerd, Brava is NIET gesteriliseerd

 

Bukx en Cato

Ook deze twee zijn helaas terug in de opvang: Bukx en Cato.

Bukx is een langharig konijn dat vachtverzorging nodig heeft en op zijn vorige huisje bleek dit niet goed te lukken. Daarom zijn ze in overleg terug want het is niet fijn als Bukx steeds onder de klitten zit.

Cato is een heel lief konijn, Bukx is wat meer op zichzelf. Helaas heeft hij toch wel een borstelbeurt nodig op zijn tijd. Het borstelen en trimmen laat hij goed toe.

Voor Bukx geldt dat ik je in de vachtverzorging ondersteuning kan geven en ook advies hoe je dit aan moet pakken.

 

Bukx is gecastreerd, Cato is NIET gesteriliseerd

mr grey & ms brown

maria en danoontje

ola, oreo en coockie

manouk en mayhem

De Konijnenherberg ontvangt geen subsidie voor de opvang van konijnen. Al het werk gebeurt op vrijwillige basis. Wij zijn altijd blij met een donatie. Ons rekeningnummer is NL04INGB0007403182 op naam van de Konijnenherberg. KvK 66549671