Ik wil mijn konijn laten trimmen

Sinds november 2015 ben ik gecertificeerd konijnentrimmer.

U kunt met met uw (langharige) konijn bij mij terecht om deze te laten trimmen. Kammen, knippen, scheren alles kan. Dit kan in combinatie met een vakantie of verblijf hier of u kunt uw konijn hier enkel brengen om te trimmen. Hoelang de behandeling duurt en welke behandeling nodig is hangt af van de haarstructuur van uw konijn en hoe ‘nodig’ een behandeling is. De prijs is afhankelijk van de conditie van de vacht. Een gewone onderhoudsbeurt (eens in de 2-3 maanden aan te raden) is natuurlijk goedkoper dan een konijn dat helemaal vervilt is en in de klit zit. Een konijn dat vervilt is en in de klit zit zal een langere behandeling nodig hebben dan enkel een onderhoudsbeurt. De prijs is hier dus ook afhankelijk van.

Tarieven:

* onderhoudsbeurt ‘normaal onderhouden’ konijn 25 euro per uur(kammen en evt knippen of scheren) ook als u in de zomer een lekkere zomercoupe wil (ook met ’t oog op de hygiëne!!)

*onderhoudsbeurt vervilt en geklit konijn 75 euro (ongeacht de duur van de behandeling)

*nagels knippen 5 euro

*Indien uw konijn hier (voor langere tijd) logeert en deze dient op onderhoudsbasis gekamd te worden, kost dit 15 euro per konijn per keer.

 

De Konijnenherberg ontvangt geen subsidie voor de opvang van konijnen. Al het werk gebeurt op vrijwillige basis. Wij zijn altijd blij met een donatie. Ons rekeningnummer is NL04INGB0007403182 op naam van de Konijnenherberg. KvK 66549671