Herplaatst 2016

Enkele onderdelen van deze nieuwe site zijn nog niet beschikbaar wij zijn hard aan het werken om deze zo spoedig mogelijk weer beschikbaar te maken. U mag altijd contact met ons opnemen om te vragen welke konijnen er aanwezig zijn.

Snuffie en Twister

Een foto van het resultaat van de eerste koppeling. Twister (hangoor) was de eerste die geadopteerd werd vanuit hier door de familie van den Hartog. Zij zochten voor hun Snuffie een vriendje. Het duurde even voordat Snuffie doorhad dat een ander konijn leuk was in plaats van eng, maar toch is het goed gekomen. En je ziet: geslaagde match!

Mike

Lieve Mike (zwart) heeft de harten gestolen van de familie Schellekens. Hun voedster Woezel zag hem ook wel zitten dus ook Mike heeft een heerlijk huisje gevonden!

Britney

Britney (zwart) had pas echt geluk. Nog maar net in de Konijnenherberg en plots waren daar twee lieve mensen die zelfs een derde konijn zochten voor hun koppeltje Nina en Kees. En aangezien het meteen klikte mocht Britney lekker mee naar huis.

De Konijnenherberg ontvangt geen subsidie voor de opvang van konijnen. Al het werk gebeurt op vrijwillige basis. Wij zijn altijd blij met een donatie. Ons rekeningnummer is NL04INGB0007403182 op naam van de Konijnenherberg. KvK 66549671